Založ si blog

Argumenty v čase očkovania – vírusy mutovať neprestanú

Povinné očkovanie je nezmysel! V demokratickej spoločnosti sa človek rozhoduje slobodne. Vnucovanie názoru hraničí s diktátom a kto človeku diktuje, stáva sa diktátorom.

Strašenie ľudí povinným očkovaním je prejav diletantstva (neschopnosti účinne konať).

Prekonanie chrípky (koronavírusu) vytvára v tele protilátky.

Očkovanie proti Covidu sa musí opakovať každý rok, teda je len dočasné (kým napríklad proti kiahňam, obrne je očkovanie jednorazové a účinné).

Vytváranie napätia medzi očkovanými a neočkovanými vedie k  vzájomnej nenávisti dvoch skupín a rozdúvaniu vášní . V spoločnosti sa stupňuje chaos, vzťahy ľudí i slobodné podnikanie sú ohrozené.

Každá chrípka príde aj odíde – nepozná hranice. Či už je to Alfa, Delta alebo Omikron.

Sú 3 skupiny ľudí: takí, ktorí skôr alebo neskôr zomrú, lebo ich zdravie je podlomené bez ohľadu na chrípku. Kolobeh života sa nedá zastaviť vyhláškou. Druhou skupinou sú takí, ktorých zdravotný stav vyžaduje preventívne očkovanie (diabetici, tuční jedinci a podobne). Tí by sa určite mali preventívne chrániť očkovaním. Tretia skupina sa dostatočne ochráni aj bez očkovania. Genetické predpoklady v tretej skupine hrajú významnú úlohu, rovnako aj športovanie, dobrá životospráva, pokojný spánok, atď.  Zdravý človek – bez ohľadu na vek – odolá koronavírusu lepšie ako ktokoľvek z prvej alebo druhej skupiny.

Menej rizikoví ľudia v každom veku(!) sa vyliečia doma. Určite je v čase koronavírusu dôležité obmedziť cestovanie, stretávanie sa vo veľkých skupinách, oplatí sa udržiavať primeraný odstup medzi sebou a chrániť okolie respirátorom.

Povinné očkovanie je  v rozpore s ochranou ľudských práv. Napríklad aj spáchanie samovraždy je slobodným rozhodnutím jednotlivca a nedá sa vynucovať zákazom, aby ju nespáchal.

V každom prípade je vhodné používať pri rozhodovaní zdravý sedliacky rozum a neviazať sa slepo na chaotické príkazy, zákazy a podobne.

Mutácie vznikajú počas replikácie, v procese tvorby nových kópií. Pri zvyšujúcej sa infekčnosti nových variantov a zvyšujúcej sa pandemickej únave tradičné opatrenia jednoducho nepomôžu na 100 %. Vírus nepozná hranice medzi štátmi. Ale vznik nových mutácií môžeme do istej miery spomaliť disciplinovanosťou, čím sa nám podarí obmedziť šírenie vírusu.

Mimochodom, aj medzi skutočnými odborníkmi (vyštudovanými lekármi) sú na každý problém rôzne názory. Len ich treba pozorne počúvať a najmä im dať priestor, čiže neinformovať jednostranne…

 

Elektromobily nie sú záchranou ľudstva. Prestaňme maľovať fasádu na ružovo!

07.04.2023

Zo všetkých strán sa na nás valia informácie o výhodách elektromobilov a že v roku 2035 už iný automobil ani nekúpite. Síce nevedno, čo bude so starými autami, lebo medzi nimi budú aj vozidlá v dobrom technickom stave. No to „odborníkov“ v európskom parlamente netrápi. Oni si žijú v blahobyte, luxus je pre nich bežná situácia a ostatní ich nezaujímajú. Pritom [...]

Biela légia – aká je skutočná pravda

21.05.2022

Od začiatku existencie civilizácie ešte nikto nezmenil dejiny tak úspešne ako historici — konštatoval André Maurois. Ovplyvňovanie verejnej mienky je na Slovensku maximálne jednoduché. Stačí vypustiť blud – napríklad o fašistoch – a vzápätí nastúpi efekt stáda; veľká časť spoločnosti uverí všetkému a odsudzuje všetko, čo s tým súvisí, alebo aj [...]

Termíny v STK najviac vyhovujú štátu!

11.08.2019

V týchto dňoch je medzi motoristami nervozita. Netrápia ich len horúčavy, ale rezonuje aj problematika Staníc technickej kontroly. Konkrétne termínov, keďže už teraz (začiatkom augusta) sa musíte objednávať na december. Inak nestihnete svoj termín a hrozí vám vysoká pokuta 130 €. Najmä vo veľkých mestách vznikajú problémy s termínmi, ktoré pretrvávajú už dlhšie. [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo silné zemetrasenie, evakuovali školy. Otrasy cítili aj Atény

29.03.2024 11:04, aktualizované: 12:41

Obyvatelia regiónu Olympia hovorili o veľmi silných otrasoch.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 18
Celková čítanosť: 54276x
Priemerná čítanosť článkov: 3015x

Autor blogu

Kategórie